Jouw project bespreken?

Neem contact op

11 JULI –  AMSTERDAM – JOOP GEESINKWEG 601 – 14:00 – 17:00

EVENT: Explore the Solution: High performance strategies for cio’s and it-leaders.

Hoe creëer je een cultuur die klaar is voor innovatie en verandering? Hoe trek je IT-talent aan en, even belangrijk, hoe ontwikkel en behoud je deze professionals?

Kom naar ons event ‘Explore the Solution’ en ontdek de antwoorden op deze vragen. Versterk daarnaast jouw strategische visie door deel te nemen aan interactieve sessies over Servicemanagement en AI-implementatie. Daarnaast is dit hét moment om jouw netwerk uit te breiden met vakgenoten.

Mis deze kans niet! Deelname is kosteloos.

Direct aanmelden

HET PROGRAMMA

13:15 – 14:00 Ontvangst en inloop met koffie, thee, fris of bubbels voor de liefhebber

14:00 – 14:30 Keynote Marieke Veenstra – hoe creëer je een cultuur die klaar is voor innovatie en verandering

14:30 – 15:10 Break-outsessie 1: Verantwoord implementeren van AI met Bram Kreuger (AI-trainer) 

15:10 – 15:50 Break-outsessie 2: Servicemanagement, waarborgen van service ondanks toenemende security maatregelen  

15:50 – 16:10 Keynote Richelle van Veldhuisen – alles over het aantrekken, behouden en ontwikkelen van IT-talent

16:10 – 17:00 Netwerken, bubbels en entertainment

Meld mij aan!
BEPERKT AANTAL PLEKKEN – AANMELDEN IS GRATIS – NOG 35 PLEKKEN BESCHIKBAAR –

Waarom ‘explore the solution’ bezoeken?

De sprekers 

Marieke Veenstra

Specialist op het gebied van leiderschap/high performance teams & werkcultuur. 

Tijdens deze presentatie ontdekken we de geheimen achter de succesfactoren van high performance teams. Onderwerpen die aan bod komen: Cultuur van Innovatie en Verandering, Succesfactoren van High Performance Teams, Effectieve Samenwerking vs. Vertraging, Jouw sleutelrol als leidinggevende.

Bram Kreuger 

AI-adviseur en trainer. 

De aanwezigen zullen vertrekken met een vernieuwde kijk op AI en een beter begrip van hoe ze deze technologie kunnen toepassen in hun respectievelijke domeinen. We gaan praktisch aan de slag met AI-tools zoals ChatGPT en Perplexity aan de hand van een of meerdere usecases.

TO BE ANNOUNCED..

Hoe waarborgen we de continuïteit en service van onze bedrijfsactiviteiten te midden van toenemende cyber dreigingen? Tijdens de break-out sessie gaan we hier mee aan de slag met de winnaar van de Exin Manager’s award in IT-servicemanagement.  Wie dat is hoor je later.. 

Richelle van Veldhuisen

Founding Director RISE works

De ontwikkelingen binnen IT vragen tegenwoordig om extra skills op het gebied van communicatie en samenwerken. Dit begint bij de support, maar ook op beheer zijn vaardigheden als samenwerken en communiceren van essentieel belang. Door de transitie naar de cloud zullen IT-beheerders minder ‘aan de knoppen zitten’ en meer op technisch niveau sparren met alle interne en externe partijen.

Daarnaast blijft de vraag naar IT’ers groot. ‘Eén miljoen ICT-geschoolden in 2030. Dat is wat Nederland nodig heeft (aldus NLdigital & het kabinet). Dat streefgetal behalen is hoe dan ook een uitdaging maar om- en bijscholing is prioriteit!

Hoe zorg jij ervoor dat jouw IT-professionals klaar zijn voor de uitdagingen van morgen? En hoe wordt jij een magneet voor IT-talent? Dat en meer tijdens deze sessie.

over RISE works

Wij zijn dé IT-partner in Nederland als het gaat om daadkrachtige en consistente service leveren. Samen met onze partners werken we aan een ICT-afdeling waar servicebeleving bovenaan staat.

’We’re on a mission to encourage growth, level up skills and create meaningful connections in the ever-changing world of IT’

Bij ons draait het om échte verbinding. Samen verbinden, ontwikkelen en groeien binnen de IT-sector, dat is wat we doen binnen RISE works.

Wij investeren in een langdurige samenwerking waar we onze klanten ondersteunen op het gebied van aantrekken, ontwikkelen & behouden van IT-personeel. 

Samen klaar voor uitdagingen van nu & de toekomst.

Ik ben er bij op 11 juli!

Op zoek naar IT-talent?

Het vinden van IT-talent is een grote uitdaging. Wij begrijpen als geen ander hoe dit jouw bedrijf kan beïnvloeden. Daarom staan we klaar om je te helpen. We verbinden je met topkandidaten of ondersteunen je bij het opleiden van je huidige medewerkers. WIN-WIN!

Neem contact op

Meld je gratis aan

Ontdek hoe jij een cultuur van innovatie kunt creëren, changemakers aantrekt en maak waardevolle connecties met andere IT-leads tijdens ons exclusieve event. 

Aanmelden event