Klaar om impact te maken binnen de IT-sector?

Solliciteer nu

READY TO SHAPE THE FUTURE OF TECH?

Van junior tot senior, we zijn een community van gedreven IT-professionals.

✓ Jouw ontwikkeling voorop ✓ Impact maken ✓ Community gelijkgestemde ✓ Kennisdeling staat centraal ✓ Lease auto met tankpas ✓ Teamuitjes & Events

Onze drie peilers

Over ons

We zijn een hechte, gezellige club waar jouw ontwikkeling centraal staat. Bij ons draait het om échte verbinding, niet alleen met jouw persoonlijke coach maar ook met elkaar.

Met onze (top)sport mentaliteit willen we het beste uit jou als professional halen. Uit die comfortzone durven stappen, balans creëren tussen werk en privé en op die manier meer uit je leven halen. 

Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een passende opdracht, betalen we goed, is er een optie tot een lease auto maar het belangrijkste is dat jij gemotiveerd en geïnspireerd blijft bij een club waar jij je thuis voelt.

Samen verbinden, ontwikkelen en groeien binnen de IT-sector, dat is wat we doen binnen RISE works.

rise works facts

100%

Aandacht voor jou! Persoonlijke aanpak gegarandeerd.

24+

Inspirerende & waardevolle masterclasses per jaar

8,9

Wij zijn door onze professionals beoordeeld met een 8,9!

Crushing IT together

Kennisdeling staat bij ons centraal. Vanuit onze best practices en netwerk met inspirerende sprekers hebben we een omgeving gecreëerd waarin we onszelf optimaal kunnen ontwikkelen binnen de IT en als persoon kunnen blijven groeien.

Vind jij het leuk om andere te inspireren? En collega’s te helpen om meer te bereiken binnen de IT-branche? Dan kan jij jezelf aanmelden als RISE crew leader.

Als crew leader is het jouw missie om jouw kennis, ervaring en best-practices te delen binnen onze community, maar ook daarbuiten. Zo kan je namelijk ook ingezet als consultant en trainer bij onze klanten of op één van onze events.

Laten we samen impact maken binnen de IT-sector!

WAT ONZE PROFESSIONALS ZEGGEN 

‘’De trainingen voelde voor mij als een lekkere, warme wervelwind! Elke keer een nieuw thema, uitgedaagd worden en dat samen met collega professionals. Naast dat we bezig zijn geweest met de hardskills, de techniek, ga je ook echt bezig met jou als persoon. Wie ben je? Wat is je kracht? En hoe ga je jezelf ontwikkelen? Hier krijg je allemaal tools voor aangereikt die je de rest van je carrière kunt gebruiken. De trainingen hebben me heel goed voorbereid op het werkveld om mij vanaf daar steeds verder te ontwikkelen.

Ken Asakura

Er is zoveel te doen en te leren binnen IT en het feit dat er een plek is waar je dingen kan leren, met behulp van RISE je voor jezelf een duidelijk pad kan creëren en dat je het dus niet helemaal zelf hoeft te doen, dat vind ik heel prettig. Buiten het feit dat het echt gericht is op vrouwen waardoor ik me heel erg aangesproken voel. Is het ook echt dat je voor mijn gevoel bij de hand genomen wordt en je gemakkelijk stappen kan maken binnen de IT-wereld. Zo ben ik na 1,5 doorgegroeid naar Coördinator servicedesk.

Eleonora van Eijk

THE NEW WAVE OF IT-PROFESSIONALS.

De C in iCt staat niet voor niets voor communicatie. Samen met onze partners werken we aan een IT-team waar servicebeleving bovenaan staat. Daadkrachtige en consistente service leveren.

De ontwikkelingen binnen IT vragen om skills op het gebied van communicatie en samenwerken. Dit begint bij de support, maar ook op beheer zijn vaardigheden als samenwerken en communiceren van essentieel belang. Door de transitie naar de cloud zal jij als IT-beheerders minder ‘aan de knoppen zitten’ en meer op technisch niveau sparren met alle interne en externe partijen.

Met jouw inzet en onze kennis en ervaring zullen we ervoor zorgen dat jij klaar bent voor de IT van de toekomst. 

Samen maken wij het verschil.

Onze vakgebieden

Meer vrouwen in IT

Wat al jaren opvalt is het gebrek aan vrouwen die ervoor kiezen een stap te zetten in de wereld van IT. Met RISE works hopen we niet alleen meer vrouwen te inspireren om deze stap te maken, maar hen ook te begeleiden en ondersteunen bij het maken van deze stap.

Met onze kennis en ons netwerk zetten wij jou als vrouw in je kracht zodat je met zekerheid de stap naar IT kunt gaan maken. Én dat niet alleen, zodra je de stap hebt gemaakt zijn we er ook, samen met ons bouwen aan een succesvolle carrière binnen.

Meer informatie

neem contact op

Ontdek nu de carrièremogelijkheden binnen RISE WORKS

 Geen verplichtingen

 Snel gedaan

Kom in contact Over ons

Bekijk onze video

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En ontvang maandelijks een update van ons met gratis de beste tips en informatie over het werken binnen IT plus de nieuwste technologieën en uiteraard updates over onze programma’s.
Aanmelden nieuwsbrief