Klaar om impact te gaan maken binnen de IT-sector?

Solliciteer nu

TIME TO GET TO KNOW US. 

Benieuwd naar ons verhaal?  Lees dan snel verder..

RISE WORKS is the crew for the game-changers, the innovators, and those ready to shape the future. Join us, let’s RISE!

Over RISE WORKS

REWRITING THE RULES, REDEFINING THE GAME.

Samen impact maken, zowel intern als bij de klant, dat is ons streven. Binnen de fast-paced tech scene is het belangrijk om bij te blijven. Vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak.

We zijn een hecht team, werken hard om onze doelen te bereiken en zijn zeker niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. We zeggen niet voor niets: ’Rewriting the rules, Redefining the game’.

Naast hard werken doen we natuurlijk ook genoeg om stoom af te blazen, lekker eten, sporten, een drankje of een potje airsoft hoort daar ook bij 😉  

Ready to be part of a team that’s redefining the game?

Bekijk onze vacatures

Ons verhaal

2021 – het begin

Toen Richelle na een lastige periode terugkeerde op kantoor wist ze een ding zeker: ik wil meer gaan betekenen voor anderen, professionals beter voorbereiden op het werkveld, samen voor een duurzame carriere binnen IT.  Niet geheel onbelangrijk: ik wil meer vrouwen inspireren om ook de stap naar IT te maken en hen daarbij ook alle juiste handvaten te geven om dit tot een succes te maken. SAMEN voor een meer diverse IT-sector. 

2022 – de start

Mei 2022. De eerste twee klassen van ons traineeship zijn met succes afgerond. Wat een achtbaan, maar wat een enthousiasme van de deelnemers en de klanten. Zo blij en trots! Tijd om door te pakken and so we did. In het eerste jaar groeide we naar 40 professionals en bestond het idee om onze dienstverlening verder uit te breiden.

2023 – lancering dgtl

DGTL is ontstaan vanuit de vraag in de markt. We merkte dat er steeds meer mensen interesse hebben in een switch naar IT, maar: reizen naar ons kantoor is niet voor iedereen mogelijk, detachering is niet voor iedereen geschikt en daarnaast hadden we ook niet de ruimte om iedereen deze kans te gunnen. Terwijl wij juist zo graag iedereen willen helpen die gemotiveerd is om te starten in IT en zijn of haar carrière tot een succes wil maken. 

Digitaal gaan dus, DGTL. Een online IT-omscholingsprogramma die jou stap-voor-stap alles gaat leren over het werken binnen IT. Van IT-kennis tot aan persoonlijke ontwikkeling en voorbeelden uit de praktijk. Het doel: de deelnemers alle handvatten meegeven om een start te kunnen maken binnen de IT. 

2024 – lancering rise works

Vanaf januari 2024 zijn we een thuis voor gedreven IT-professionals. Van junior tot senior. 

De ontwikkelingen binnen IT vragen om skills op het gebied van communicatie en samenwerken. Dit begint bij de support, maar ook op beheer zijn vaardigheden als samenwerken en communiceren van essentieel belang. Door de transitie naar de cloud zal jij als IT-beheerders minder ‘aan de knoppen zitten’ en meer op technisch niveau sparren met alle interne en externe partijen. 

Met jouw inzet en onze kennis en ervaring zullen we ervoor zorgen dat jij klaar bent voor de IT van de toekomst.  

Samen maken wij het verschil. We’re the new wave of IT-professionals. 

EMPOWERING WOMEN TO RISE IN TECH

Meer vrouwen in IT

Wat al jaren opvalt is het gebrek aan vrouwen die ervoor kiezen een stap te zetten in de wereld van IT. Met RISE works hopen we niet alleen meer vrouwen te inspireren om deze stap te maken, maar hen ook te begeleiden en ondersteunen bij het maken van deze stap.

Met onze kennis en ons netwerk zetten wij jou als vrouw in je kracht zodat je met zekerheid de stap naar IT kunt gaan maken. Én dat niet alleen, zodra je de stap hebt gemaakt zijn we er ook, samen met ons bouwen aan een succesvolle carrière binnen.

Meet the team

founding director

Richelle van Veldhuisen

IT-trainer

ruben mellaart

High Performance coach

Hendrika Willemse

Communicatietrainer

Ronald van den heuvel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En ontvang maandelijks een update van ons met gratis de beste tips en informatie over het werken binnen IT plus de nieuwste technologieën en uiteraard updates over onze programma’s.
Aanmelden nieuwsbrief