Klaar om jouw IT-carrière te starten?

Solliciteer nu

RISE CREW

OMSCHOLEN NAAR IT

Binnen RISE works bieden we iedereen in Nederland de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen tot volwaardig IT-professional. Waarom werken binnen IT? IT is de toekomst!

Met jouw bijdrage help je de organisatie waar je werkt écht verder. Daarnaast is IT veelzijdig en zijn de mogelijkheden dus eindeloos. Niet geheel onbelangrijk: je bent de komende jaren dus voorzien van een (goed betaalde) baan. 

DGTL

Wil jij jouw carrière binnen IT een kickstart geven? Dan is dit dé online cursus die jij nodig hebt!

In 10 modules leer jij alles over het werken binnen de IT met als doel te kunnen starten als IT-support medewerker. Zo krijg je inzicht in de procedures binnen de afdeling, de meest voorkomende incidenten + de oplossing, hard- en software maar ook een groot deel persoonlijke ontwikkeling. Denk aan: communicatie, jouw persoonlijk profiel, doelstellingen en je plan, mindset en slimmer werken. Na afronding ontvang je het DGTL certificaat als bewijs van deelname.

Krijg toegang - €799,- Meer informatie

RISE traineeship

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Kies dan voor ons (betaalde) IT-traineeship met baangarantie. Het traineeship duurt twee jaar en je gaat aan de slag als IT support engineer, IT servicedeskmedewerker of on-site support engineer bij één van onze klanten (IT-detachering).  Naast dat je direct werkervaring op doet, ga je ook aan de slag met het behalen van officiële Microsoft certificaten. 

Inschrijven Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

Ik heb deelgenomen aan IT-omscholingscursus, DGTL. Dit is mij erg goed bevallen! veel geleerd in een korte periode. DGTL verschaft de juiste en accurate informatie voor iedereen om zich zelfverzekerd te voelen aan het begin van hun carrière. Erg handig als je helemaal vanaf 0 moet beginnen!

Tinika Muller

In deze cursus wordt er niet alleen aandacht geschonken aan de inhoud maar ook aan competenties zoals communicatieve vaardigheden, oplossingsgericht werken etc. Daardoor word je niet alleen veel kennis rijker maar maak jij ook stappen in je zelfontwikkeling.

Paulino Satchilombo

Stel dat je helemaal niks weet over IT maar je wil jezelf omscholen of je wil een hele goede basis leggen voor jezelf dan moet je DGTL absoluut volgen. De modules zijn opgebouwd uit verschillende video’s en geven een bijzonder duidelijk beeld over het te behandelen onderwerp. Verschillende trainers presenteren de video’s en daarnaast kun je de video’s combineren met het werkboek en andere te downloaden bijlagen.De onderwerpen die aan bod komen geven een zeer duidelijk beeld van de IT wereld en daarmee gaat er echt een deur open waardoor jij de wereld van IT vol vertrouwen tegemoet zult treden.

Kubilay On

Onze trainers

Founding director

Richelle van Veldhuisen

Het is mijn missie om anderen te enthousiasmeren en te begeleiden bij hun carrièreswitch. In de trainingen deel ik mijn verhaal, tools en kennis met jou.

High-perfomance coach

Hendrika Willemse

High-performance coach, ondernemer, topsporter en vrouw in de IT. De afgelopen 20 jaar heeft zij ervaring opgebouwd als ondernemer en in verschillende managementposities.

Communicatie trainer

Ronald van den Heuvel

Met een unieke achtergrond in zowel de horeca als de IT geeft hij een krachtige communicatietraining. Het doel? Streven naar klanttevredenheid, werken met passie waarbij de klant centraal staat.

IT-docent

Peter van der Meij

Peter heeft ruim 22 jaar ervaring binnen de IT sector, de eerste 7 jaar als IT docent en stage coördinator en sinds 2008 ondernemer.

Recruiter en coach

Quinten Canwood

Quinten heeft ruim 6 jaar werkervaring binnen de IT, zowel als recruiter als coach voor ervaren IT professionals. .

IT-professional en coach

Rocky van Nes

Rocky heeft ruim 6 jaar ervaring als IT-medewerker, zowel op support als systeembeheer niveau. Hij heeft diverse opdrachten gedaan o.a. bij: ROC Midden Nederland, Pon IT en Intratuin.