Zet die eerste stap richting jouw carrière binnen IT
Start online cursus

RISE-traineeship

Al eens gespeeld met de gedachte om een switch te maken naar IT? Of heb je het gevoel dat er meer in jou zit?

Daar kunnen wij jou mee helpen. Wij bieden young professionals de mogelijkheid om een switch te maken naar de IT. Oh, en niet geheel onbelangrijk: de studie is volledig op onze kosten, je krijgt meteen 

Meld je aan Download Brochure

Is ons traineeship iets voor jou?

Ben jij creatief, oplossingsgericht of beschik jij juist over een sterk empathisch vermogen? Zoek jij naar een werkomgeving waar saamhorigheid en persoonlijk contact centraal staan? Dan is RISE works wellicht iets voor jou!

Schrijf je nu in en een van onze recruiters neemt vrijblijvend contact met jou op.

Inschrijven
Heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt, iedereen geeft je de tijd en rust om de stap te mogen maken. Weer helemaal gemotiveerd om aan de slag te gaan! Daarnaast geeft iedereen je een thuisgevoel en mag je juist je waardevolle zelf zijn!
Ik voel me ontzettend welkom. Het was heel spannend om al mijn werkervaring, stabiliteit en vastigheid los te laten en weer opnieuw te beginnen. Maar dat is het mooie, je start in een klas waar iedereen opnieuw begint. Je doet het echt samen
ik ben ontzettend blij dat ik de stap genomen heb me aan te sluiten bij neomax en de academy met succes te hebben doorlopen.. Alles ging naar behoren, en de support bleef constant. Ik heb veel vertrouwen dat mijn ontwikkeling hier bij neomax een mooi verhaal zal worden.

het programma

Binnen ons traineeship schenken we veel aandacht aan jouw ambities en toekomstdromen; hoe breng je deze in kaart? Welke rol binnen de IT past daar dan bij? En welke tools kun je gebruiken voor de juiste mindset en focus voor het bereiken van dit succes.

Daarnaast komen er ook andere onderwerpen aan bod waar je de rest van je leven profijt van zult hebben: sollicitatietraining, timemanagement, productiviteit, zelfvertrouwen (innerlijke dialoog), energie en een goede werk/prive balans.

Meld je nu aan

Overzicht

Je start met een intensieve maar waardevolle traingsweek. Hier bouw je aan je basis binnen de IT. Er wordt gekeken naar de diverse afdelingen binnen IT, de technieken die je tegenkomt, ook zal je dieper ingaan op alles rondom Office 365, Windows 10, 11 & SharePoint. De trainingen zijn interactief zodat je de kennis beter onthoudt en leert toe te passen in de praktijk.

Ook is persoonlijke ontwikkeling voor jouw groei enorm belangrijk. Daarom focussen wij ons ook op human skills (zoals: communicatie, productiviteit, timemanagement & zelfvertrouwen). Je krijgt direct een aantal trainingen die jou de benodigde handvatten geven om deze human skills te verbeteren.

Op basis van jouw ambities en toekomstperspectief stellen we samen een plan op met concrete doelen en actiepunten, zo heb je de juiste handvatten om succes te behalen.

Niet geheel onbelangrijk: dit is een betaald traineeship, met een 36 tot 40-urig contract.

Na de trainingsweken zal je starten op een IT-afdeling bij één van onze opdrachtgevers. Zo kun je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. Je zal aan de slag gaan als helpdeskmedewerker. Dit is de functie om een goede basis te leggen binnen jouw IT-carrière. Je komt in aanraking met diverse IT-problemen waar jij een oplossing voor moet aandienen. Ook leer je meer over de meest gangbare processen binnen een IT-afdeling.

Ook behoud je toegang tot ons online platform, hier vind je het benodigde studiemateriaal om erkende ICT-certifcaten te behalen en zo je kennis te blijven uitbreiden.

Je doet dit uiteraard niet alleen maar samen. Je krijgt een fieldcoach toegewezen om mee te sparren, en je start dit traject met gelijkgestemde waar je jouw ervaringen mee kunt delen.

Na het afronden van het eerste jaar evalueren we samen en kijken we waar je naartoe wilt groeien. We kiezen de opleidingen en certificaten die hiervoor nodig zijn, en werken samen jouw ontwikkelplan verder uit.

Daarnaast krijg je toegang tot uitdagende, nieuwe projecten, vergroot je je netwerk en verbeter je je skills. Zo ontwikkel jij jezelf tot een echte pro! Samen pakken én creëren we kansen.

We begeleiden je bij iedere uitdaging, klein of groot. Ons doel is om samen jouw ambities waar te maken. Gedreven door jouw ervaring, wensen en ambitie gaan we voor jou op zoek naar een vacature op maat. Een organisatie die bij je past, en in een team waar jij je comfortabel voelt.

Onze trainers

Founding director

Richelle van Veldhuisen

Het is mijn missie om anderen te enthousiasmeren en te begeleiden bij hun carrièreswitch. In de trainingen deel ik mijn verhaal, tools en kennis met jou.

High-perfomance coach

Hendrika Willemse

High-performance coach, ondernemer, topsporter en vrouw in de IT. De afgelopen 20 jaar heeft zij ervaring opgebouwd als ondernemer en in verschillende managementposities.

Communicatie trainer

Ronald van den Heuvel

Met een unieke achtergrond in zowel de horeca als de IT geeft hij een krachtige communicatietraining. Het doel? Streven naar klanttevredenheid, werken met passie waarbij de klant centraal staat.

IT-docent

Peter van der Meij

Peter heeft ruim 22 jaar ervaring binnen de IT sector, de eerste 7 jaar als IT docent en stage coördinator en sinds 2008 ondernemer.

Recruiter en coach

Quinten Canwood

Quinten heeft ruim 6 jaar werkervaring binnen de IT, zowel als recruiter als coach voor ervaren IT professionals. .

IT-professional en coach

Rocky van Nes

Rocky heeft ruim 6 jaar ervaring als IT-medewerker, zowel op support als systeembeheer niveau. Hij heeft diverse opdrachten gedaan o.a. bij: ROC Midden Nederland, Pon IT en Intratuin.

Ben jij klaar om de stap naar IT te maken?

Al 70+ deelnemers gingen je voor.

Meld mij aan

Frequently Asked Questions

Zeker! Ons traineeship is ontwikkeld om mensen zonder ervaring binnen IT om te scholen. Belangrijkste voor ons is jouw intrinsieke motivatie. Voeg daar onze begeleiding aan toe en je bent ervan verzekerd dat je dit tot een succes gaat maken. .

Ons doel is om samen jouw ambities waar te maken en je skillset verder uit te breiden. Hiervoor krijg je een persoonlijke fieldcoach toegewezen! Deze adviseert en begeleidt jou bij iedere stap in je carrière. Bij kleine en grote uitdagingen. Daarnaast word je onderdeel van onze community. Een exclusieve community waar je in contact staat met gelijkgestemden. Dit zijn mede-trainees maar ook ervaren IT professionals en onze crew members.

Ons IT-traineeship is beschikbaar voor 36 of 40 uur per week.

De Nederlandse én Engelse taal zijn essentieel om goed onder de knie te hebben. De trainingen worden gegeven in het Nederlands en daarnaast werken wij met zowel Nederlandse als internationale klanten. Beide zijn dus essentieel.

Ja, dit is een betaald traineeship. Vanaf de tweede week wordt je volledig betaald. Dit is een 36 tot 40-urig contract per week.

Maak kennis met ons

Heb je vragen voor ons of wil je direct in gesprek
Neem nu contact op Download brochure