Klaar om impact te gaan maken binnen de IT-sector?

Solliciteer nu

RISE CREW

IT beheer 

Als ervaren IT-specialist ben je op zoek naar een plek waar je gehoord voelt, een plek waar je impact kan maken. Persoonlijke aandacht is vanzelfsprekend, je hebt keuze in jouw opdracht en kunt een bijdrage leveren aan onze community door middel van het geven van kennissessies intern óf bij onze klanten.

Daarnaast organiseren wij natuurlijk ook kennissessies, meet-ups en evenementen voor jou als IT-specialist.

✓ Écht betrokken bij jou als persoon ✓ Passende opdrachten ✓ Impact maken ✓ Lease auto met tankpas ✓ Kennisdeling centraal ✓ Teamuitjes & Events

meer dan alleen it

Samen impact maken, zowel intern als bij de klant, dat is ons streven. Binnen de IT-wereld is het belangrijk om bij te blijven. Vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak.

Hoe ga je om met hoge werkdruk? Hoe houdt je een goed overzicht van alle lopende taken en activiteiten? Hoe ga je van brandjes blussen naar lange termijn oplossingen? En niet geheel onbelangrijk: hoe vind je de juiste balans tussen werk & privé?

Dit zijn onderwerpen waar wij samen mee aan de slag gaan. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar jouw persoonlijke doelen en ambities. Wil je meer richting consultancy? Of krijg je enorm veel energie van het geven van trainingen aan je collega’s of bij klanten?

Samen voor een duurzame carrière binnen IT, samen klaar voor de toekomst.

Crushing IT together

We zijn een thuis voor gedreven IT-specialisten. Een plek waar ruimte is voor échte verbinding.

Saamhorigheid & persoonlijk contact staan dan ook centraal. Daarnaast geven we ook nog om leuke uitjes, lekker eten én een platte bedrijfscultuur.

We’re all about blending tech innovation with real connections.

Become a crew leader

Vind jij het leuk om andere te inspireren? Collega’s te helpen om meer te bereiken binnen de IT-branche? En samen met ons te bouwen aan de groei van ons bedrijf?  Wordt dan RISE crew leader.

Als crew leader is het jouw missie om jouw kennis, ervaring en best-practices te delen binnen onze community, maar ook daarbuiten. Zo kan je namelijk ook ingezet als consultant en trainer bij onze klanten of op één van onze events.

Laten we samen impact maken binnen de IT-sector!

Onze vakgebieden

The crew for the game-changers, the innovators and those ready to shape the future.

De wereld van IT verandert snel en dat weet jij als geen ander. We hebben een passie voor IT en samen zorgen we ervoor dat we op de hoogte zijn van de nieuwe technologieën en weten hoe we deze in kunnen zetten bij onze opdrachtgevers.

 Altijd op de hoogte van de nieuwste technologiëen
 Impact maken zowel intern als bij de klant
 Denken in lange termijn oplossingen
 Sterk in regie voering
 Klaar voor de IT van de toekomst

Wil je samenwerken?

Ontdek nu de carrièremogelijkheden binnen RISE works. 

Solliciteer hieronder en wij nemen snel contact met je op. 

LET'S GO! Neem contact op

Ready to be part of a team that’s redefining the (IT-)game?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En ontvang maandelijks een update van ons met gratis de beste tips en informatie over het werken binnen IT plus de nieuwste technologieën en uiteraard updates over onze programma’s.
Aanmelden nieuwsbrief