Klaar om impact te gaan maken binnen de IT-sector?

Solliciteer nu

RISE CREW

IT support 

Onze IT-support professionals zijn gedreven in het vinden van oplossingen voor de eindgebruiker(s). Zij gaan op onderzoek uit en verdiepen zich in de IT-problemen van de afdeling. De uitdagingen zijn divers, geen dag is hetzelfde. Daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief en voor het meedenken over verbeteringen.

✓ Jouw ontwikkeling voorop ✓ Impact maken ✓ Community gelijkgestemde ✓ Kennisdeling staat centraal ✓ Lease auto met tankpas ✓ Teamuitjes & Events

Opdrachten & begeleiding

Werken bij RISE betekent samen groeien binnen de IT-sector. Als support professional krijg je de kans om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. 

Groeien richting de Cloud? Security? Teamlead? Of misschien wel richting een rol als technisch applicatiebeheerder? We houden alle opties open en kijken samen met jou naar wat het beste bij jou past.

Om te kunnen groeien zijn twee dingen belangrijk: een uitdagende opdracht en de juiste begeleiding.

Om een juiste match te maken tussen jouw als professional en onze opdrachtgevers laten we jou een wensenlijst maken en op basis van die voorkeuren gaan wij opzoek naar een passende opdracht.

Ik hoor je denken, hoe zit het met de begeleiding? Je krijgt bij de start van jouw carrière een persoonlijke coach toegewezen. Dit is echt jouw go-to persoon, niet alleen op professioneel vlak maar ook op persoonlijk vlak.

 

THE NEW WAVE

De ontwikkelingen binnen IT vragen om skills op het gebied van communicatie en samenwerken. 

We zetten naast jouw IT-skills dan ook sterk in op jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Niet alleen focussen op hoe jij je werk doet, maar juist de focus op jou. Waar word jij blij van? Waar wil je voor staan? Hoe stel je realistische doelen?

Met jouw inzet en onze kennis en ervaring zullen we ervoor zorgen dat jij klaar bent voor de IT van de toekomst. 

We’re the new wave of IT-professionals.

Learn from the best

Kennisdeling staat bij ons centraal. Met onze 15+ jaar ervaring binnen de IT-sector weten wij als geen ander hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

  • Welke IT-kennis en certificaten zijn relevant?
  • Welke persoonlijke skills zijn relevant?
  •  Inzicht in de laatste technieken
  • Antwoorden op actuele vraagstukken

Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar samen met onze crew leaders. Zo geven we om de week een inspirerende online masterclass in onze eigen community. Van cases uit de praktijk, naar sparren over actuele onderwerpen en tips & tricks van onze specialisten.

Onze vakgebieden

Onze trainingen

Ons uitgebreide programma is zo opgebouwd dat onze professionals naast essentiële IT kennis, praktijkvoorbeelden ook nuttige persoonlijke vaardigheden leren. 

 Diverse IT-trainingen (ITIL, MS-900, AZ-900, SC-900, MS-700, MD-102 & nog veel meer..)
 Uitgebreide TOP desk training
 Human Skills (vitaliteit, mindset, essentiële skill development, DISC training)
 Communicatie training (specifiek gericht op IT-support)
 Masterclasses van inspirerende sprekers (Hendrika Willemse, schrijfster boek Kick-Ass)

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

SOLLICITEER DAN NU.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Solliciteer nu Neem contact op

‘’De trainingen voelde voor mij als een lekkere, warme wervelwind! Elke keer een nieuw thema, uitgedaagd worden en dat samen met andere professionals. Naast dat we bezig zijn geweest met de hardskills, de techniek, ga je ook echt bezig met jou als persoon. Wie ben je? Wat is je kracht? En hoe ga je jezelf ontwikkelen? Hier krijg je allemaal tools voor aangereikt die je de rest van je carrière kunt gebruiken. De trainingen hebben me heel goed voorbereid op het werkveld om mij vanaf daar steeds verder te ontwikkelen.

Ken Asakura

Er is zoveel te doen en te leren binnen IT en het feit dat er een plek is waar je dingen kan leren, met behulp van de video’s je voor jezelf een duidelijk pad kan creëren en dat je het dus niet helemaal zelf hoeft te doen, dat vind ik heel prettig. Buiten het feit dat het echt gericht is op vrouwen waardoor ik me heel erg aangesproken voel. Is het ook echt dat je voor mijn gevoel bij de hand genomen wordt en je gemakkelijk kan doorgroeien binnen de IT-wereld.

Eleonora van Eijk

Bekijk onze video 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En ontvang maandelijks een update van ons met gratis de beste tips en informatie over het werken binnen IT plus de nieuwste technologieën en uiteraard updates over onze programma’s.
Aanmelden nieuwsbrief