Ontmoet spreker Bram Kreuger: ontdek de toekomst van AI

Donderdag 11 juli zitten we er klaar voor. Tijdens ons event ‘Explore the Solution’ kunnen we aanschuiven bij een inspirerende break-out sessie van Bram Kreuger over het verantwoord implementeren van AI. Want AI, dat is de toekomst! Als AI-specialist bij Advies & Training.ai weet Bram als geen ander hoe je de nieuwste technologieën toepast in de wereld van IT, en hij deelt zijn kennis graag met jou! Benieuwd? Wij vroegen hem alvast het hemd van het lijf!

Hi Bram, fijn dat we voor het event nog even de tijd hebben om te praten. Wij zijn natuurlijk op de hoogte van de inhoud, maar kun je voor onze bezoekers nog eens toelichten wat je gaat bespreken tijdens het event? Tijdens het event neem ik de aanwezigen mee in de wereld van kunstmatige intelligentie (AI). Hoe kun je deze revolutionaire technologie toepassen in zowel de IT sector als andere sectoren, welke cruciale rol speelt AI bij het vormgeven van de toekomst van technologie en innovatie, en hoe kijken we naar de visie “The new wave of IT-professionals”?
Interessant! En wat is jouw doel van de break-out sessie? Ik wil de aanwezigen inspireren en hen bewust maken van de enorme kansen die AI met zich meebrengt. AI is een enorm krachtig hulpmiddel, maar de menselijke factor blijft cruciaal. Na de sessie zullen de deelnemers een meer weloverwogen keuze kunnen maken bij het inzetten van AI. Dat is nog eens waardevol! En wat leren de aanwezigen tijdens de sessie? Een vernieuwde kijk op AI en een beter begrip van hoe deze technologie toegepast kan worden in hun respectievelijke domeinen. We gaan praktisch aan de slag met AI-tools zoals ChatGPT en Perplexity, door middel van één of meerdere usecases. Hoe kijk jij naar onze visie: “the new wave of IT-professionals”? Volgens AI advies en training is “the new wave of IT-professionals” AI gedreven. Door AI in te zetten in verschillende onderdelen van de werkzaamheden kunnen IT-professionals zich meer focussen op strategie, design, klant communicatie en andere essentiële soft-skills. En tot slot, wat zou je nog willen meegeven?  Mijn advies is: omarm verandering, blijf leren en wees niet bang om buiten de gebaande paden te treden. De technologische wereld, en met name AI, evolueert snel. Alleen door open te staan voor nieuwe ideeën en methoden, kunnen IT-professionals hun volledige potentieel bereiken en een positieve impact hebben op de toekomst. O, en kom natuurlijk naar het event, ‘Explore the Solution: High performance strategies for cio’s and it-leaders’ dan vertellen we je nog veel meer!  Aanmelden? Dat kan hier: KLIK HIER!