Jouw project bespreken?

Neem contact op

MEER DIVERSITEIT IN JOUW TEAM

WERK MET ONZE TRAINEES  

Met meer dan 15 jaar ervaring in de markt weten wij hoe we de talenten van de toekomst uit de markt kunnen halen. Wij zorgen ervoor dat de trainees de juiste training en begeleiding krijgen zodat zij binnen no-time succesvol meedraaien binnen jullie IT-afdeling.

Voordelen Diversiteit: ✓ Betere en betrouwbaardere (fact-based) beslissingen ✓Je bent aantrekkelijker voor nieuw, talentvol personeel ✓ Meer innovatie ✓ Productievere Teams ✓ Betere producten en diensten

onze aanpak

Wij geloven in een ICT-support team waar servicebeleving bovenaan staat. Het is belangrijk om daadkrachtige, consistente service te leveren aan mensen. De C in iCt staat niet voor niets voor communicatie. 

Binnen ons selectieproces selecteren wij professionals dan ook op de juiste competenties. Gedrevenheid, een passie voor het vak, communicatief sterk en pro-actief is onze maatstaaf. 

Wij voorzien hen van de juiste begeleiding en wereldwijd erkende (Microsoft) trainingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Binnen 24 maanden ontwikkelt de trainee zich binnen jouw organisatie waarna zij vervolgens kosteloos overgenomen kunnen worden. 

 

Neem contact op

Ons doel

Het vinden van goede professionals in de IT is en blijft een uitdaging. Doordat wij het wervings- en selectieproces uit handen neemt heb je hier geen omkijk naar. We horen graag jouw wensen en behoeften zodat wij de beste match kunnen maken tussen jouw organisatie en een of meer van onze professionals.

En daarna?

Wanneer we een match hebben gemaakt stellen we een opleidingsplan op. Het opleiden en begeleiden wordt volledig door ons verzorgd. Binnen 24 maanden ontwikkelt de professional zich op jouw afdeling en vervolgens kan hij of zij kosteloos worden overgenomen. Je investeert dus direct in een langetermijnoplossing.

Diversiteit

Uit de samenwerking met onze opdrachtgevers blijkt dat een divers team veel voordelen heeft voor organisaties. Wat kan diversiteit voor jouw team betekenen?

 Je bent aantrekkelijker voor nieuw, talentvol personeel
 Meer innovatie
 Betere producten en diensten
 Betere en betrouwbaardere (fact-based) beslissingen
 Productievere teams
 Diverse teams dragen bij aan een meer winstgevend bedrijf

Onze trainingen

Ons uitgebreide programma is zo opgebouwd dat onze professionals naast essentiële IT kennis, praktijkvoorbeelden ook nuttige persoonlijke vaardigheden leren. 

 IT-trainingen (ITIL, MS-900, AZ-900, SC-900, MS-700, MD-102)
 Uitgebreide TOP desk training
 Human Skills (vitaliteit, mindset, essentiele skill development, DISC training)
 Communicatie training (specifiek gericht op het werk van IT-helpdeskmedewerker)
 Masterclasses van inspirerende sprekers (Hendrika Willemse, schrijfster boek Kick-Ass)

Voordelen werkgevers

 Ontzettend gedreven young professionals
 Een divers team maakt recruitment makkelijker voor werkgevers
 Snel een extra kracht binnen jullie team
 Persoonlijke begeleiding bij hun ontwikkeling vanuit RISE rondom hun werkzaamheden
 RISE tilt communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau
Interessante tarieven t.o.v. reguliere it-servicedesk inhuur

WIJ BRENGEN JOU IN CONTACT MET IT-TALENT

Zeer communicatief vaardige, leergierige en gemotiveerde young professionals.

80%

Vrouwelijk IT-talent

4

Klassen per jaar 

8,9

Beoordeling

Wil je samenwerken?

Of heb je meer informatie nodig?

Vul ons formulier in en wij nemen snel contact met je op. Meer informatie nodig? Krijg onze brochure direct toegestuurd.

Brochure toesturen Neem contact op

succesverhalen

Frequently Asked Questions

Met RISE scholen wij young professionals om naar IT en brengen hen in contact met organisaties. Dit doen wij op detacheringsbasis. Na 24 maanden is de trainee opgeleid tot medior IT-medewerker en is hij/zij kosteloos over te nemen.

De trainees zijn door ons klaargestoomd om te starten als junior IT-support engineer. De trainees nemen werkervaring vanuit andere sectoren mee wat enorm waardevol is. Wij helpen hen met de IT- en overige skills. Zij pakken het snel op en we horen van klanten dat ze binnen één maand verder zijn dan een starter met een afgeronde MBO 4 IT-opleiding.

De kosten van de trainees liggen iets lager dan bij reguliere detachering terwijl zij vaak over bijzondere vaardigheden beschikken. Een trainee inhuren is daarmee een slimme route voor veel van onze partners. 

Wanneer je geinteresseerd bent in een samenwerking met RISE neemt een van onze accountmanagers contact met je op voor een korte inventarisatie. Zo kunnen wij jou in contact brengen met de juiste trainee voor een goede match.