Rise partner worden?

neomax RISE ondersteunt met de neomax academy IT-talent bij de zoektocht en de start van hun IT-carrières. Met neomax DGTL scholen wij jong IT-talent volledig digitaal om. Om al deze talenten een goede start in hun carrières te geven werken wij samen met partnerbedrijven. Onze talenten worden ingezet op jouw tijdelijke opdracht, een langer project of voor de komende paar jaar.

Wij helpen deze bedrijven bij de bezetting van hun IT-afdeling en brengen hen als eerste in contact met de IT-talenten van Nederland. Daarnaast zetten onze partners de DGTL trainingen in voor training en omscholing van interne collega’s.

Download brochure Neem contact op

Rise premium partner worden?

Als premium partner maakt jouw bedrijf gebruik van enkele voordelen. Een ervan is dat jouw bedrijf elke academy weer de mogelijkheid krijgt als eerste in contact te komen met onze IT-talenten. Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe afstudeerders binnen ons DGTL programma.

Benieuwd wat een partnership inhoudt en hoe je in contact kunt komen met de IT-talenten van Nederland? Download onze brochure of neem contact op.

Als rise partner krijg je…

Een accountmanager als vast contactpersoon
De mogelijkheid tijdens de academy in contact te komen met IT-talenten
Credits voor het gebruik van neomax DGTL voor jouw organisatie
Een voor kandidaten zichtbare vermelding op ons platform bij partnerbedrijven
De mogelijkheid jouw bedrijf te presenteren bij de trainees tijdens de company day (premium)
Een subpagina over jouw bedrijf en jouw IT-afdeling op ons platform (premium)
Advies en hulp bij jouw recruitmentstrategie (premium)< Op de hoogte gehouden van nieuwe DGTL afstudeerders (premium)

Wat maakt onze trainees uniek?

‘’Ik heb een pedagogische achtergrond, dus dat zorgzame zit van nature ook al in me en tijdens mijn opleiding is dit er ook goed ingestampt. Dus ik denk dat ik daarmee als ik mensen moet helpen het geduld daarvoor heb om hen zo goed mogelijk te kunnen helpen’’ 

Eridulcia Koning

‘’Ik denk dat ik uniek ben als trainee in het feit dat ik heel erg nieuwsgierig ben en heel erg analytisch ben ingesteld, dus als ik ergens terecht kom wil ik overal het fijne ervan weten en het onderste uit de kan halen’’ 

Yoeri Sterenberg

Partner worden en it talent ondersteunen in hun ontwikkeling?

Wij brengen jou in contact met hét IT-talent van Nederland.

8x

een academy per jaar

500+

IT talenten

9+

beoordeling

Partner worden?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om te bespreken hoe we jouw organisatie het beste kunnen helpen (op werkdagen binnen een dag).

Neem contact op

Hoe ervaart Intratuin de samenwerking met neomax rise?