Carrièreswitch maken naar IT?

Start vandaag nog nog met onze digitale omscholingscursus; neomax DGTL 

In 10 modules leer jij alles over het werken binnen de IT met als doel te kunnen starten als IT-support medewerker. We hebben een persoonlijk aanpak waar jouw ontwikkeling voorop staat. Daarnaast ga je aan de slag met het behalen van officiële Certificaten en kom je terecht in een community vol met gelijkgestemde. 

Gebruik de kortingscode RISE399 om jouw korting te innen!

Koop nu de cursus met korting! Download brochure
je kan nu GRATIS beginnen, Meld je nu hier aan voor onze gratis oriënteren met RISE cursus •

een greep uit onze opdrachtgevers

neomax DGTL is voor jou als..

… Als je interesse hebt in IT en jezelf op dit gebied en op persoonlijk vlak graag verder wil ontwikkelen.

Als je nog geen IT-achtergrond hebt maar wel graag in deze sector willen starten als IT-professional.

… Als je onlangs een IT-opleiding hebt afgerond maar nog wel wat extra voorbereiding kan gebruiken voordat je het werkveld gaat betreden

… Als je graag leert in groepsvorm en energie krijgt van gelijkgestemde 

… Als je graag in contact komt met de top-500 bedrijven van Nederland

neomax DGTL bevat…

 50+ videolessen (zo’n 11 uur aan content)

 10 interactieve live coachingsessies met experts

  Live Q&A met inspirerend rolmodel uit de branche

 Een uitgebreid werkboek met daarin samenvattingen van de theorie, opdrachten en diverse templates die je gedurende je gehele carrière kunt blijven gebruiken.

Begeleiding via de live coachingsessies en de support functie binnen de neomax hub 

 Levenslang toegang tot de besloten community, de neomax hub

799,-

€399,-

+ Krijg direct toegang tot alle videolessen
+ Bonussen

Meerdere sollicitatietrainingen van ervaren recruiters en tips vanuit accountmanagers die dagelijks in contact staan met de 500 tofste bedrijven van Nederland (twv 349,-)

Werkboek, templates voor jouw vernieuwde CV, het werk op de servicedesk & meer!  (twv 299,-)

Toekomstperspectief, welke certificaten zijn relevant? En inzichten in doorgroeimogelijkheden (twv 49,-)

Persoonlijk carrièreadvies door middel van een 1 op 1 sessie met Nadieh of Richelle (twv 197,-)

 EMPOWER! Spotify playlist

JA, IK WIL! Koop nu

Nadat jij neomax DGTL hebt gevolgd dan..

Ervaringen van deelnemers

Ik heb deelgenomen aan IT-omscholingscursus, neomax DGTL. Dit is mij erg goed bevallen! veel geleerd in een korte periode. DGTL verschaft de juiste en accurate informatie voor iedereen om zich zelfverzekerd te voelen aan het begin van hun carrière. Erg handig als je helemaal vanaf 0 moet beginnen!

Tinika Muller

In deze cursus wordt er niet alleen aandacht geschonken aan de inhoud maar ook aan competenties zoals communicatieve vaardigheden, oplossingsgericht werken etc. Daardoor word je niet alleen veel kennis rijker maar maak jij ook stappen in je zelfontwikkeling.

Paulino Satchilombo

Stel dat je helemaal niks weet over IT maar je wil jezelf omscholen of je wil een hele goede basis leggen voor jezelf dan moet je neomax DGTL absoluut volgen. De modules zijn opgebouwd uit verschillende video’s en geven een bijzonder duidelijk beeld over het te behandelen onderwerp. Verschillende trainers presenteren de video’s en daarnaast kun je de video’s combineren met het werkboek en andere te downloaden bijlagen.De onderwerpen die aan bod komen geven een zeer duidelijk beeld van de IT wereld en daarmee gaat er echt een deur open waardoor jij de wereld van IT vol vertrouwen tegemoet zult treden.

Kubilay On

Dit krijg je als deelnemer

Een online IT-omscholingsprogramma dat jou binnen 12 weken alles gaat leren over het werken binnen de IT-sector. We gaan bouwen aan jouw basis binnen IT, waarna je aan de slag zou kunnen als IT-support engineer of IT-servicedeskmedewerker.

Van essentiële IT-kennis, naar tools voor de juiste mindset en focus voor het bereiken van succes tot slimme tips en tricks om incidenten op te kunnen lossen – dit is de meest complete IT-omscholingscursus die er is.

Deze content is nog nooit eerder gedeeld buiten onze eigen organisatie om en is ontworpen om jou stap voor stap door het proces heen te lopen. De trainingen zijn praktijkgericht zodat je de kennis beter onthoudt en zo makkelijk voorbereid bent op het werkleven

Onderdeel 1

IT kennis

Aan de hand van onze jarenlange ervaring leer jij precies wat er nodig is om te kunnen starten op een IT-support afdeling en weet jij dit een succes te maken! De onderwerpen die aanbod komen geven een zeer duidelijk beeld van de IT wereld en daarmee gaat er echt een deur open waardoor jij de IT-wereld vol vertrouwen tegemoet zal gaan! We combineren theorie met praktijk waardoor jij alle kennis beter onthoudt en direct kan gaan toepassen. Daarnaast ben je klaar om je eerste examen (ITIL v4) in te plannen en kun je vanuit daar door naar je volgende Microsoft certificaten.

Onderdeel 2

Persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn van mening dat wanneer jij op een duurzame manier carrière wil maken, persoonlijke ontwikkeling essentieel is. Dit is niet alleen communicatie, maar veel breder dan dat. Het zijn alle onderwerpen die je eigenlijk op school al had willen hebben zodat je beter voorbereid zou zijn op het werkveld. Denk aan: Wie ben ik en waar wil ik voor staan? Welke waarden vind ik belangrijk? Hoe ga ik om met kritiek, hoe stel ik realistische doelen, hoe ga ik om met negatieve gedachten? En nog veel meer..

Onze trainers

Founding director

Richelle van Veldhuisen

Het is mijn missie om anderen te enthousiasmeren en te begeleiden bij hun carrièreswitch. In de trainingen deel ik mijn verhaal, tools en kennis met jou.

High-perfomance coach

Hendrika Willemse

High-performance coach, ondernemer, topsporter en vrouw in de IT. De afgelopen 20 jaar heeft zij ervaring opgebouwd als ondernemer en in verschillende managementposities.

Communicatie trainer

Ronald van den Heuvel

Met een unieke achtergrond in zowel de horeca als de IT geeft hij een krachtige communicatietraining. Het doel? Streven naar klanttevredenheid, werken met passie waarbij de klant centraal staat.

IT-docent

Peter van der Meij

Peter heeft ruim 22 jaar ervaring binnen de IT sector, de eerste 7 jaar als IT docent en stage coördinator en sinds 2008 ondernemer.

Recruiter en coach

Quinten Canwood

Quinten heeft ruim 6 jaar werkervaring binnen de IT, zowel als recruiter als coach voor ervaren IT professionals. .

IT-professional en coach

Rocky van Nes

Rocky heeft ruim 6 jaar ervaring als IT-medewerker, zowel op support als systeembeheer niveau. Hij heeft diverse opdrachten gedaan o.a. bij: ROC Midden Nederland, Pon IT en Intratuin.

wat neomax’ers zeggen

‘’De trainingen voelde voor mij als een lekkere, warme wervelwind! Elke keer een nieuw thema, uitgedaagd worden en dat samen met de andere deelnemers. Naast dat we bezig zijn geweest met de hardskills, de techniek, ga je ook echt bezig met jou als persoon. Wie ben je? Wat is je kracht? En hoe ga je jezelf ontwikkelen? Hier krijg je allemaal tools voor aangereikt die je de rest van je carrière kunt gebruiken. De trainingen hebben me heel goed voorbereid om daadwerkelijk aan de slag te gaan als IT helpdeskmedewerker en om mij vanaf daar steeds verder te ontwikkelen.

Ken Asakura

Er is zoveel te doen en te leren binnen IT en het feit dat er een plek is waar je dingen kan leren, met behulp van de video’s je voor jezelf een duidelijk pad kan creëren en dat je het dus niet helemaal zelf hoeft te doen, dat vind ik heel prettig. Buiten het feit dat het echt gericht is op vrouwen waardoor ik me heel erg aangesproken voel. Is het ook echt dat je voor mijn gevoel bij de hand genomen wordt en je gemakkelijk een start kan maken binnen de IT-wereld.

Eleonora van Eijk

De modules

 Tips en tricks vanuit expert Hendrika Willemse

 Jouw persoonlijk profiel

 Doelstellingen en je plan

 Mindset

 Slimmer werken

ITIL is essentiëlestof voor wanneer je gaat werken binnen de IT

 ITIL is een reeks best practice-processen voor het leveren van IT-diensten

Ruim drie aan Nederlandse toelichting van de ITIL methodiek

ITIL examentraining

 

Het gesprek

 Houding

 Service

Emoties en gedrag

Stemgebruik

Daadkracht

Zakelijk schrijven

 Incident management

 Introductie binnen IT

 Functies binnen IT

 Netwerken

 Cloud

 Outlook

 Teams

 Onedrive

SharePoint

Operating System

Installatie & set-up

Zakelijke omgeving

Beheer

 Active Directory

Introductie in security

Basis voor het certificaat SC-900

Wat houdt het werken op een servicedesk in?

TOP desk

Meest voorkomende incidenten

Rollenspel

Sollicitatietips met Quinten en Nadieh

CV tips met Quinten en Nadieh

Tips voor wanneer je gaat starten op opdracht

Tips vanuit onze accountmanagers

wat neomax’ers zeggen

Een fijne omgeving. Je zit met gelijk gestemde en leert van elkaar en motiveert elkaar echt. Heel fijn allemaal.

Top mensen met fijne positieve energie! Het is zo fijn! Het is zo een fijne en goede stap om jezelf weer terug te vinden.

Ookal klinkt IT heel spannend als je totaal geen ervaring hebt, neomax RISE zorgt ervoor dat je kan ontdekken wie je bent en wat je doelen zijn. Je leert echt hoe je je kunt ontwikkelen tot een echte IT professional.

neomax een leuk bedrijf voor startende/ervaren ICT’ers, waarbij je de tools krijgt om een leuke uitdaging aan te gaan.

Ik vind het super tof dat neomax RISE in het leven is geroepen en ons een kans geeft! De begeleiding is goed, de trainingen worden leuk gegeven en de sfeer die er hangt is gewoon erg gezellig

neomax RISE is een leuke en gezellige leeromgeving waar je wordt uitgerust voor jouw eerste stap in de IT wereld. Het is leuk om te leren over alle mogelijkheden binnen de IT en wat voor waarde jij met jouw skills kan toevoegen.

Meedoen aan de neomax academy was een erg leerzame ervaring. Je leert er niet alleen de hard skills, maar ook de soft skills. Hierdoor heb ik meer kennis over de IT en mezelf beter leren kennen. Ook is er goede begeleiding en communicatie met de accountmanagers en fieldcoaches, wat ook erg fijn is.

Een echte aanrader voor wie de switch durft te maken naar de IT! Goede begeleiding, leuk en hecht team! Je voelt je vanaf dag 1 al een echte neomax’er!

Erg gezelig, ook mede door me andere studiegenootjes. We hebben er echt een feest van gemaakt. En er is goed voor ons gezorgd!

Mijn ervaring met RISE is erg goed. Het is echt een unieke kans om de IT-wereld in te stromen als onervaren persoon. Je leert hier enorm, en je vormt ook een enorm hechte groep met de mensen om je heen.

De neomax academy voelt als thuis, geen vraag is te gek en je kunt vooral lekker jezelf blijven. – Xander

Is neomax DGTL geschikt voor mij?

Wij zeggen altijd: er zijn zoveel verschillende mogelijkheden binnen IT dat er altijd een functie is die bij jou past. IT is dus ook voor jou! Dit zijn aantal sectoren waar onze deelnemers eerst werkzaam in waren:

Klantenservice

Technische Support

Gezondheid

Onderwijs

Horeca

Defensie

 Bouw

Logistiek

Chemische Sector

Financieel

Luchtvaart

Retail

 Beauty en Make-Up artist

 Design

 Fotografie en Videografie

Event planning

Yoga en Wellness

Dier & verzorging

Frequently Asked Questions

Zeker. Om het programma goed te kunnen volgen hoef je zeker niet een paar weken of maanden volledig vrij te hebben. Het programma duurt in principe drie maanden, waar je ongeveer 10 uur per maand kwijt bent aan de video’s kijken, de live sessies volgen en de opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat in het werkboek. 

Je kunt de cursus geheel op eigen tempo volgen. Alle live sessies worden opgenomen. Hierdoor kun je leren op het moment dat het jou uitkomt.

We zien drie soorten mensen de cursus kopen: De beginner: je wil de stap naar IT maken, maar weet nog niet hoe en wat. De junior IT professional: Je hebt net je IT opleiding heeft afgerond en wil jezelf nog beter voorbereiden voordat je aan de slag te gaat in het werkveld. Je bent onlangs gestart op een IT-servicedesk, maar wil nog meer tips en tricks om jezelf te verbeteren. Voor alledrie zit er meer dan genoeg informatie in. Benieuwd wat het jou kan brengen? Plan dan een call met ons in. Klik hier.

De cursus is volledig in het Nederlands. Het is dus wel essentieel dat jij de Nederlandse taal goed begrijpt. Je kunt de video’s vertraagd afspelen en/of Nederlandse ondertiteling toevoegen waardoor jij het nog beter kunt volgen.
Ook de interactieve live sessies zijn terug te kijken, dus mocht je niet alles begrepen hebben, kan jij deze er opnieuw bij pakken. De docenten spreken overigens allemaal Engels, dus mocht je er een keer niet uitkomen in het Nederlands, kan je zelf natuurlijk overschakelen naar het Engels tijdens de live sessies.

Het is voor iedereen die interesse heeft in de wereld van IT. We hebben ervaring met het omscholen van hele diverse mensen: van geen opleiding en alleen werkervaring, tot opleiding en nog geen werkervaring. MBO, HBO, universitair.. Belangrijkste is jouw intrinsieke motivatie. Voeg daar onze begeleiding aan toe en je bent ervan verzekerd dat je dit tot een succes gaat maken!

Zeker! Dit is mogelijk via de neomax academy. Na de twee weekse training bij ons op kantoor kun je werkervaring opdoen bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers. Het traineeship duurt totaal twee jaar.  De commitment van twee jaar nu nog een te grote stap voor jou? Volg dan eerst de neomax DGTL cursus, vanuit daar is doorstromen naar de neomax academy een optie.  Klik hier voor meer informatie.

De live sessies zijn in de avond, meestal rond 19:00u en duren ongeveer 1 à 1,5 uur per sessie. De exacte tijden en data worden later gedeeld.

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat RISE voor jou kan betekenen?
Stuur dan een e-mail of whatsapp bericht naar onderstaande contactgegevens.

neomax DGTL bevat…

 50+ videolessen (zo’n 11 uur aan content)

 10 interactieve live coachingsessies met experts

  Live Q&A met inspirerend rolmodel uit de branche

 Een uitgebreid werkboek met daarin samenvattingen van de theorie, opdrachten en diverse templates die je gedurende je gehele carrière kunt blijven gebruiken.

Begeleiding via de live coachingsessies en de support functie binnen de neomax hub 

 Levenslang toegang tot de besloten community, de neomax hub

799,-

€399,-

+ Krijg direct toegang tot alle videolessen
+ Bonussen

Meerdere sollicitatietrainingen van ervaren recruiters en tips vanuit accountmanagers die dagelijks in contact staan met top-200 klanten (twv 349,-)

Werkboek, templates voor jouw vernieuwde CV, het werk op de servicedesk & meer!  (twv 299,-)

Toekomstperspectief, welke certificaten zijn relevant? En inzichten in doorgroeimogelijkheden (twv 49,-)

Persoonlijk carrièreadvies door middel van een 1 op 1 sessie met Nadieh of Richelle (twv 197,-)

 EMPOWER! Spotify playlist

JA, IK WIL! Koop nu

neomax DGTL bevat…

Geprobeerd, getest en nog een keer getest – deze modules zitten bomvol waardevolle videolessen, handige werkboeken, tutorials en fanatische bonussen

IT staat niet stil, en neomax DGTL ook niet! Wij zullen ervoor zorgen dat er nieuwe updates worden toegevoegd zodra dit nodig is – zodat jij toegang hebt tot de meest relevante informatie voor jouw carrièreswitch.

Hoe meer waarde er wordt toegevoegd – hoe meer neomax DGTL waard zal zijn. De prijs van de cursus zal in de toekomst dus omhoog gaan, dus nu kan je hem voor de goedkoopste prijs scoren. Deze introductieprijs van 365,- is echt alleen NU geldig en bij de volgende groep die start in september zal de prijs op 799,- euro zitten.

We rise together

Ben jij er klaar voor om samen met ons voor die carrièreswitch te gaan?

Betaal nu 399,-