5 redenen waarom jij een
IT-carrièreswitch met neomax RISE zou moeten overwegen

1.Flexibel

Er zijn twee opties: volledig digitaal, naast je huidige werk of direct starten met ons (betaalde) IT-traineeship. 

Binnen de digitale cursus (neomax DGTL) leer je in 10 modules alles over het werken binnen de IT met als doel te kunnen starten als IT-support medewerker.

Het (betaalde) traineeship (neomax academy) duurt twee weer en je gaat aan de slag als IT-support medewerker bij één van onze klanten (IT-detachering).

2. persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn mening dat wanneer je op een duurzame manier carrrière wil maken, persoonlijke ontwikkeling essentieel is. Wij schenken dan ook veel aandacht aan jouw ambities en toekomstdromen; hoe breng je deze in kaart? Welke rol binnen de IT past daar dan bij? En welke tools kun je gebruiken voor de juiste mindset en focus voor het bereiken van dit succes.

Daarnaast komen er ook andere onderwerpen aan bod waar je de rest van je leven profijt van zult hebben: sollicitatietraining, timemanagement, productiviteit, zelfvertrouwen (innerlijke dialoog), energie en een goede werk/prive balans.

3. 95% succesvolle carrièreswitches

Neomax is al 15 jaar een toonaangevend IT-detacheringsbureau op het gebied van support en systeembeheer gevestigd in Naarden en Rotterdam. We hebben dus al 15 jaar ervaring in het opleiden en begeleiden van IT-professionals.

We zijn in januari 2022 gestart met het omscholen van young professionals en hebben inmiddels 80+ professionals succesvol omgeschoold.

Wij weten dus als geen ander welke kennis je nodig hebt om te kunnen starten binnen IT en jouw carrièreswitch tot een succes te maken.

4. 3000+ hiring partners

Binnen het (betaalde) traineeship zal je na de trainingen bij ons op kantoor direct aan de slag gaan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers zoals: Nike, Europol, Gemeente Rotterdam, Intratuin en UMC Utrecht. Zo kun je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk.

Na het volgen van de digitale cursus zijn er opties tot doorstroom bij neomax of direct bij één van onze klanten. Let op: bij de digitale cursus ziet hier echter geen garantie bij.

5. Een community met gelijkgestemde

Een carrièreswitch maken is niet niks en dat begrijpen we. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat iedereen die met ons de switch maakt het gevoel heeft dat hij/zij er niet alleen voor staat. We doen dit SAMEN!

Samen met de fieldcoaches, de trainers, medetrainees en andere neomax collega’s. neomax RISE moet voelen als een warm bad, een plek waar je thuis komt en met vertrouwen kan gaan bouwen aan jouw nieuwe toekomst binnen IT.

Inspire • Empower • Rise •

start nu (gratis) met de rise oriëntatie cursus

Heb jij nog twijfels of werken in IT bij jou past? Wij hebben speciaal voor jou een (gratis) mini cursus ontwikkeld waarin we jou meer inzicht geven in het werk binnen IT en uiteraard de mogelijkheden binnen neomax.

De cursus bestaat uit drie onderdelen:

  1. Inzicht in het werk binnen IT
  2. Tips voor het starten in IT
  3. Doelen stellen

Vanuit hier kan je direct bepalen of je klaar bent om de stap te maken.

Start nu gratis

IT'S TIME TO RISE

Het is tijd om voor jezelf te kiezen, tijd om in jezelf en jouw carrière te investeren en de eerste stap te zetten naar jouw carrièreswitch naar IT.

Hierbij nodig ik je uit voor het live programma van neomax RISE: neomax DGTL. Onze online IT-omscholingsprogramma dat jou binnen 12 weken alles gaat leren over het werken binnen de IT-sector. Van essentiële IT-kennis, naar tools voor de juiste mindset en focus voor het bereiken van succes tot slimme tips en tricks om incidenten op te kunnen lossen – dit is de meest complete IT-omscholingscursus die er is

START VANDAAG NOG! 

De early bird prijs van 399,- i.p.v. 799,- is alleen dit jaar nog geldig. Per 2024 gaat de prijs met 33% omhoog. (gebruik de kortingscode RISE399). 

START DIRECT